Kognitiivis-analyyttinen ja integratiivinen psykoterapiaryhmä, jossa käytetään psykodraaman menetelmiä

  • 14.8.202415.12.2026

Paikkoja saattaa aueta 8/2024 tai kevätlukukaudella 2024.

Tervetuloa Kelan psykoterapiakorvausten tuella psykoterapiaryhmään, jossa saat: 

1) aktiivisesti ja tehokkaasti työstää nykyisiä ja elämänhistoriasi haasteita päähenkilötyöskentelyjen ja keskustelujen avulla 

2) ryhmäpsykoterapialle ainutlaatuisen tuen toisilta ryhmäläisiltä ja hyödyt heidänkin oivalluksistaan. 

3) kokeneen psykoterapeutin piirrosmuotoisen hahmotuksen kustakin omasta päähenkilötyöskentelystäsi (kognitiivis-analyyttinen yhteenvetopiirros työskentelystä). 

Kognitiivis-analyyttinen psykoterapiaryhmä kokoontuu Helsingissä viikottain iltaisin maksimissaan kahdeksan henkilön luottamuksellisena pienryhmänä. Menetelmät ovat turvallisia ja tehokkaita kognitiivis-analyyttisen psykoterapian ja psykodraaman menetelmiä pääosaltaan. Lisäksi ryhmässä on aktiivisesti käytössä myös mm. seuraavia näkökulmia/menetelmiä: ryhmäanalyysin, mentalisaation, itsesäätelyn, haitallisen/ irrationaalisen ajattelun, traumateorian sekä rakentavan vuorovaikutuksen. Ryhmän ohjaajana toimii kokenut psykodraamaohjaaja/ kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti/ laillistettu psykologi. Ryhmään haetaan Kelan ryhmämuotoisen kuntoutuspsykoterapian korvauksia. Päähenkilötyöskentelyjä tehdään liki viikottain. 

Yhteydenotot: anri.suorsa@integratum.fi 
 

Voit varmuuden vuoksi lähettää myös tekstiviestin numerooni: +358 44 901 6571