Jäsenasiat

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen alennuksia yhdistyksen järjestämistä kursseista ja koulutuksista. Yhdistyksen jäsenillä on tämän lisäksi mahdollisuus lainata materiaalia yhdistyksen kirjastosta. Yhdistyksen jäsenet ovat oikeutettuja toimimaan yhdistyksen toimielimissä.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu lähettämällä täytetty jäsenhakemus osoitteeseen pirkko.hurme( at )perendie.fi. Hallitus käsittelee hakemuksen ja lähettää tämän jälkeen sähköpostilla ohjeet 20 euron suuruisen jäsenmaksun maksamista varten. Maksettuaan jäsenmaksun henkilö saa sähköpostiinsa vahvistuksen maksusta ja jäsenyyden alkamisesta.

Yhdistyksestä eroaminen tapahtuu lähettämällä kirjallinen eronpyyntö osoitteeseen pirkko.hurme( at )perendie.fi. Hallitus käsittelee eroanomukset ja vahvistaa jäsenyyden päättymisen sähköpostilla.

PDF-tiedostoSuomen-psykodraamayhdistyksen-säännöt.pdf (63 kB)
Suomen Psykodraamayhdistyksen säännöt.
MS Word -tiedostoJäsenhakemuslomake.doc (12 kB)
Täytä jäsenhakemuslomake tästä.
PDF-tiedostoJäsenkirje 21.12.2015 Suomen Psykodraamayhdistys.pdf (593 kB)
Lataa tästä yhdistyksen viimeisin jäsenkirje.